Tapas

Tapas er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av.
Opprinnelsen er spansk. Tapas er svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner,
bryllup og i mange andre sammenhenger.

TAPAS ALT 1.

Tapas stor 11 retter

Menyen for deg som ønsker det «lille» ekstra, her er det bare å sette seg til bords og nyte måltidet.

Høyrygg
Gryte med høyrygg, bakte rotgrønnsaker og glasert stjerneløk

Albondigas
Kjøttboller toppet med spicy tomatsaus og revet grana padano

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Laks
Røkt laks med eggekrem, feldsalat, syltet agurk, rugbrød og dil

Laks
Råmarinert laks med revet pepperrot, fennikel og kjørvel

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Kylling
Asiatisk Kylling spyd

Beter
Syltede beter med ruccola, chèvre og solsikkekjerner

Oster
2 Typer ost servert med eplekompott

Speketallerken

Norsk spekeskinke og spicy salami

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Piquillos-salsa
Piquillos-salsa med løk og tomat

 

 

Alt. 2 Tapas

Tapas medium – 9 retter

Vår bestselger, innholdsrik og spennende meny med gode råvarer som passer til alle anledninger

Høyrygg
Gryte med høyrygg, bakte rotgrønnsaker og glasert stjerneløk

Albondigas
Kjøttboller toppet med spicy tomatsaus og revet grana padano

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Laks
Røkt laks med eggekrem.

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Beter
Syltede beter med ruccola, chèvre og solsikkekjerner

Kylling
Asiatisk kylling spyd

Oster
2 typer ost servert med eplekompott

Speketallerken
Norsk spekeskinke og spicy salami

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Piquillos-salsa
Piquillos-salsa med løk og tomat

ALT  3.

Enkel Tapas – 7 retter
Enkel smakfull meny som passer ypperlig til lunsj eller en lettere middag.

Albondigas
Kjøttboller toppet med spicy tomatsaus og revet grana padano

Villreker
Villreker med kålsalat, chilli og koriander

Bakte småpoteter
Ovnsbakte småpoteter med timian og rosépepper

Beter
Syltede beter med ruccola, chèvre og solsikkekjerner

Kylling
Asiatisk kylling spyd

Oster
2 typer ost servert med eplekompott

Speketallerken
Norsk spekeskinke og spicy salami

Focaccia
Focaccia med rosmarin og hvitløk

Hvitløksemulsjon
Bakt hvitløksemulsjon

Piquillos-salsa
Piquillos-salsa med løk og tomat

[Click edit icon to edit content]
[Click edit icon to edit content]
Bestill bord
Forespørsel

Vår meny

Foaje

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.