Buffet

Vi tilbyr også buffé med smaker fra hele verden - for dem som ønsker noe annerledes. Det er bare å ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy en Fantastisk Buffet til dere.

Skalldyrbuffet 

- Kamchatkakrabbe naturelle (skalldyr)
- Sjøkpreps naturelle (skalldyr)
- Kokte krabbeklør (skalldyr)
- Dampede blåskjell med kokosnøtt/karrisjy (bløtdyr)
- Reker (skalldyr)
- Aioli, røkt majones og sitron (egg, sennep)
- Hvitløksbrød* (hvete, melk)
- Steinovnsbakt surdeigsbrød (hvete, bygg, rug)
- Smør (melk)

Norsk Koldtbord

Varmt

-Karbonade med stekt løk
-Svinerygg/nakke fylt med plommer og epler
-Surkål og poteter

Kaldt
-Potetsalat
-Waldorfsalat
-Røkelaks med eggerøre
-Roastbeef med remulade
-Reker og majones
-Spekemat, servert med seterrømme
-Kabaret
-Brød med smør

Spekematbuffet 

- Norsk spekeskinke
- Serranoskinke
- Fenalår
- Fårepølse
- Morrpølse
- Choritzopølse
- Salame Presetella
- Nordisk potetsalat (sennep, melk, egg, sulfitt)
- Saftig eggerøre med gressløk (egg)
- Salat med saltbakte valnøtter, Chardonnaymarinerte sultanrosiner og vinagrette (valnøtter)
- Rødbetsalat 
- Flatbrød (hvete)
- Smør (melk)
- Seterømme (melk)

Bacalao Buffet

Kulinarisk Spiskammer har også Bacalao buffet som vi serverer fra XL Diner sin velkjente meny. " Royal Plate "

Bacalao Vizcaina 
«Den Spanske røde bacalao» Tomat basert klippfiskgryte
serveres med løk/paprika/oliven og poteter

Italian Style Bacalao 
«Den grønne bacalaoen» Lagvis  med pestopoteter/
klippfisk/aioli/tomater/bacon.

Bacalao Com Natas 
«Den gule bacalaoen  fra Portugal» Kremet klippfisksaus
med karri, grønnsaker og bakt små potet.

KONTAKT OSS
Forespørsel

Vår meny

Kontakt oss Foaje

Send oss en fårespørsell på tilbud